13/09/2017

Goleada inicial de Copa Galicia Masculina

O equipo masculino do Pescados Rubén Burela resolveu sen grandes apuros o trámite do seu debut na Copa Xunta. A vitoria por 2-9 en Outeiro de Rei ante o Santa Isabel, de Terceira empúxalle aos cuartos de final do torneo que se sortearán unha vez complétense os enfrontamentos de oitavos. A eliminatoria estaba practicamente resolta no descanso, cando os pupilos de Juanma vencían por 1-5.

Polo Pescados Rubén Burela xogaron: Edu, Luisma, Víctor López, Colacha, Hélder -quinteto inicial-, Pope, Kelson Vinicius, Chus, Sergio Cora, Pitero, Álex e Renato. Os tantos do equipo burelista foron obra de Hélder, Colacha, Víctor López, Renato, Pitero, Chus, Pope, Cora e un rival en propia meta anotaron os tantos do equipo burelista.

Fonte: La Voz de Galicia