24/10/2014

Os de Juanlu selan o primeiro triunfo a domicilio en Zaragoza (3-6) con Iago Míguez como revulsivo

O Burela FS Pescados Rubén regresará esta noite de terras mañas con tres importantes puntos para a cuadrícula e a moral laranxa. Os de Juanlu selaron o seu primeiro triunfo a domicilio na pista del DLink Zaragoza (3-6) con Iago Míguez como revulsivo na remontada; con 3-2, o mariñán firmou tres tantos entre os minutos 35 e 38. A escuadra galega viviu unha montaña rusa no Siglo XXI.

Saltou a por todas e nunha das primeiras chegadas á portería zaragozana, inaugurou o electrónico xa no minuto 1 de xogo do novo Carlitos. Os locais empataron nunha recuperación con marca de Retamar no minuto 6, que ampliou distancias no 10, a balón parado. En contraataque, Catela distanciou o DLink ata o 3-1 no minuto 14, pero tan só un minuto despois Chano volveu facer tremer la portería de Arturo, de lanzamento cruzado. Antes de chegar ao descanso, os laranxas aínda dispuxeron dun par de boas ocasións de inverter o marcador, ante a resposta eficaz do meta local. Con 3-2, saíron na segunda parte os de Burela en busca da remontada que se fixo esperar pero chegou. En tan só un

minuto Iago Míguez puxo por diante os laranxas con 3-4 (minutos 35 e 36) ante o que reaccionou o Zaragoza con xogo de cinco abandeirado por Víctor Tejel. A aposta do porteiro-xogador beneficiou os de Juanlu, con hattrick de Iago en contra no 38. Matamoros puxo a guinda a porta baleira, a escasos segundos para o final, co definitivo 3-6.

DLink Zaragoza: Arturo, Víctor Tejel, Richi, Retamar, Nano Modrego, cinco inicial; tamén xogaron Verdejo, García, Caio, Catela

Burela FS Pescados Rubén: Álex, Jorge Bellvert, Isi, Matamoros, Carlitos, cinco inicial; tamén xogaron Iago Míguez, Chano, Antoñito, Hélder

Goles: 0-1, minuto 1, Carlitos; 1-1, minuto 6, Retamar; 2-1, minuto 10, Retamar; 3-1, minuto 14, Catela; 3-2, minuto 15, Chano; 3-3, minuto 35, Iago Míguez; 3-4, minuto 36, Iago Míguez; 3-5, minuto 38, Iago Míguez; 3-6, minuto 40, Matamoros

Tarxetas: Por Zaragoza amarela a Catela (minuto 18). Por Burela amarela a Jorge Bellvert (10)

Árbitros: Pons Rodríguez // Sarrat Nuevo