20/08/2010

Os de Suso Rey despídense da Semana Eypar de Melide con espectáculo de goles

Os pupilos de Suso Rey despedíronse onte da Semana Eypar de Melide con espectáculo de goles ante o conxunto anfitrión, Jim Sports Melide FS. Na terceira cita da pretempada, os laranxas regresaron á Mariña cun resultado de 2-14.

O salto de categorías entre Autonómica e Prata reflectiuse na pista nun encontro no que o Burela FS tamén deu claras mostras da súa melloría no transcurso da pretempada, coa intervención do canteirán Brais baixo os paus. O protagonismo goleador repartiuse entre as novas caras de Esteller (4), Víctor Cachón (3) e Adri Gaona (3), o benxamín laranxa, Manu (3), e o veterano Minu (1).

A bucina do descanso chegou con 1-4. A segunda parte mantivo a dinámica de ataque laranxa, mitigada tan só polo segundo gol dos locais, que con 2-9 xa non puideron frear a furia dos da Mariña.

CELSO CURRÁS. Os burelaos volverán verse as caras co honorable Marfil Santa Coloma mañá, nas semifinais do VI Memorial Celso Currás de Trabada. A partir das 18.30 horas, no pavillón municipal, o Burela FS buscará o desquite ante os barceloneses, que se impuxeron aos mariñáns por 3-2 na Semana Eypar de Melide.

Jim Sports Melide FS: Tapi, Manuel Casal, Borja Casal, Sergi e Fernando; tamén xogaron Manito, Javi, Carlos Quini, Bareto e Peque.

Burela FS: Brais, Esteller, Minu, Paleta e Adri Gaona; tamén xogaron Manu, Víctor Cachón, Christian e Purao.

Goles: 0-1, minuto 4, Adri Gaona; 0-2, minuto 9, Víctor Cachón; 0-3, minuto 13, Esteller; 0-4, minuto 16, Minu; 1-4, minuto 18, Sergi; 1-5, minuto 22, Esteller; 1-6, minuto 25, Manu; 1-7, minuto 26, Adri Gaona; 1-8, minuto 27, Víctor Cachón; 1-9, minuto 28, Manu; 2-9, minuto 29, Manuel Casal; 2-10, minuto 32, Víctor Cachón; 2-11, minuto 32, Esteller; 2-12, minuto 35, Manu; 2-13, minuto 39, Esteller; 2-14, minuto 39, Adri Gaona.