11/12/2019

Primeiro paso de Copa do Rei

O Pescados Rubén Burela FS superou o primeiro obstáculo de Copa do Rei, esta tarde-noite na pista do Esteo FS (1-4), de Segunda B. A eliminatoria de oitavos disputarase entre o 14 e o 15 de xaneiro.

Os de Juanma Marrube tiraron de oficio nunha pista de goma, lenta, ante un equipo moi traballador. Adiantáronse na primeira parte con Álex Diz, unha renda que se resistiu ata o minuto 29, con diana de Everton. Tras o segundo tanto dos mariñáns, os locais apostaron con xogo de cinco coa mesma resposta dos laranxas. M. Kaluza ampliou a fenda pouco despois. O Esteo reduciu na recta final, pero o Pescados Rubén, con Juanfran, volveu ver portería nos últimos compases. O que puido ser o quinto chegou sobre a bucina.

O Esteo FS: M. Kaluza, Luisma, Juanfran, Pope, Everton, cinco inicial; tamén xogaron Joselito, Lucho, R. Vargas, Álex Diz

Pescados Rubén Burela FS: Javichu, Cokito, Jacobo, Jhony, Troncho, cinco inicial; tamén xogaron Héctor, Noé, Rober Paz

Goles: 0-1, minuto 16, Álex Diz; 0-2, minuto 29, Everton; 0-3, minuto 30, Kaluza; 1-3, minuto 38, Noé; 1-4, minuto 40, Juanfran

Árbitros: Carreira Romero // Ferrero Carballal. Polo Esteo FS, amarela para Noé e Jacobo

Incidencias: Partido correspondente a dezaseisavos de Copa do Rei disputado nas Pontes.