19/10/2019

Xaloc Alacant 0-2 Pescados Rubén

O Pescados Rubén Burela FS segue con paso firme. As Guerreiras Laranxas selaron unha vitoria máis na sexta xornada de Primeira, na visita á cancha do pechacancelas, Xaloc Alacant (0-2), nunha cita na que ás mariñás foilles pesando no xogo a falta de afinación nos últimos metros.

O gol de Bea Mateos, ao segundo pau, xa no minuto 2 encamiñaba moi ben a cita para as galegas ante un rival dedicado a defenderse na súa cancha das embestidas do Pescados Rubén. As pupilas de Julio Delgado e Lucas non atoparon a recompensa merecida nas súas seguintes chegadas e foron perdendo claridade de ideas e sobre todo eficacia, con algunhas boas aparicións da meta alacantina. Superado o ecuador da segunda parte, as mariñás optaron por alternar o xogo de cinco liderado por Bea Mateos. Co cambio de Cilene como porteira xogadora e a falta de pouco máis de tres minutos Lara Balseiro puido dar máis tranquilidade no marcador, por fin co 0-2 a pase de Peque, ante un rival que non xerou perigo na rede burelista. Co xogo de cinco, nos últimos momentos, as locais tampouco contaron con ocasións claras.

Xaloc Alacant FS: Gema, Miriam, Ángela, Jeza, Laura, cinco inicial; tamén xogaron Lidia, Ortiz, Claudia, Elena, Toñi, Sáez

Pescados Rubén Burela FS: Ana Romero, Peque, Jane, Ale de Paz, cinco inicial; tamén xogaron Jenny Lores, Dany, Jenny, Lara Balseiro, Cilene

Goles: 0-1, minuto 2, Bea Mateos; 0-2, minuto 37, Lara Balseiro

Árbitros: Sergio Mesonero // Andrés Estévez. Por Xaloc amarela para Ángela (minuto 11). Por Burela amarela para Jenny (minuto 12), Bea Mateos (minuto 30)

Incidencias: Partido correspondente á xornada 6 de Primeira División disputado no Pitiu Rochel de Alacante.