11/11/2018

Rivas 2-5 Pescados Rubén

O Pescados Rubén Burela FS recolleu tres puntos esta mañá na pista do Rivas Futsal (2-5) que o manteñen na primeira praza de Segunda LNFS na xornada 9, con 2 de vantaxe sobre Real Betis Futsal e 3 sobre Talavera e Manzanares. Os de Juanma Marrube saíron vitoriosos da complicada pista de goma madrileña cun paso adiante na solvencia goleadora na segunda parte, tras o 1-1 ao descanso.

Malia ser superiores, os laranxas tiveron que conformarse coas táboas na primeira parte. Á iniciativa de Pitero, no 13, reaccionou o Rivas no 16, cunha xogada de estratexia que tocou en Pope antes de perforar a rede. Regresou o Pescadso Rubén coa orde por bandeira trass o descanso e axiña atopou recompensa, no minuto 23, cun lanzamento de Juanfran, en propia porta de Fran Conde. A Xoia Laranxa máis nova, Pitero, ampliou distancias no 28. Así, os de Juanma Marrube souberon xestionar a vantaxe de 3-1 e Juanfran, no 32, puxo o 1-4. Os madrileños apostaron con porteiro xogador con máis de oito minutos por diante e chegou o quinto galego, nas zapatillas de Hélder. Lucho viu a segunda amarela a falta de 2’46” para o final e só aí os locais puideron anotar o 2-5 definitivo, a través de Alberto, aproveitando a superioridade.

Rivas Futsal: Fernández, Fran Conde, Jorge Lázaro, Samu, Daniel, cinco inicial; tamén xogaron Chicho, Alberto, Rubio, Jorge Ballano, Javier de Quadros, José León

Pescados Rubén Burela FS: Edu, Hélder, Renato, Pope, Vargas, cinco inicial; tamén xogaron Pitero, Lucho, Juanfran, Porto, Matamoros

Goles: 0-1, minuto 13, Pitero; 1-1, minuto 16, Pope (p.p.); 1-2, minuto 23, Fran Conde (p.p.); 1-3, minuto 28, Pitero; 1-4, minuto 32, Juanfran; 1-5, minuto 33, Hélder; 2-5, minuto 39, Alberto

Árbitros: Bravo Sarango // Medina Herrera. Por Burela amarela a Luisma e dobre amarela a Lucho (expulsión no minuto 38)

Incidencias: Partido correspondente á xornada 9 de Segunda LNFS disputado en Parque Sureste.