18/03/2013

Tropezo do Burela FS B en Ventorrillo

O Burela FS B Pescados Rubén non tivo a súa tarde máis acertada o sábado; caeu na pista do Ventorrillo FS por 9-3, resultado moi condicionado pola falta de definición laranxa e a veteranía dos locais.

Con equilibrio sobre a pista durante a primeira parte, a falta de acerto dos mariñáns xa se deixou notar desencadeando na vantaxe para o Ventorrillo, con 3-1 xa ao descanso.

Ao regreso o Burela FS B dominou e gozou das mellores ocasións; así nos primeiros minutos puido reducir distancias (3-2). Despois de desaproveitar dous goles cantados a porta baleira e cando todas as sensacións indicaban que os de Lucas podían darlle a volta ao luminoso, chegou  o 4-2, en contragolpe. Lonxe de resignarse, o cadro laranxa seguiu creando perigo ante a portería do Ventorrillo, que subiu o 5-2 noutra contra. O Burela FS B reaccionou con porteiro xogador,  unha decisión coa que non conseguiron sorprender a meta rival e a perda de balóns lles custou o definitivo 9-3.

Ventorrillo  FS:  Alexandre, Edu, Javi Alvéndiz, Borja e Pablo. Tamén xogaron Alberto, Xoel, Alan, Sergio, Raúl, Adrián e Rouco.
Burela FS B: Brais, Bruno de Nois, Fabio, Antón  e Keko. Tamén xogaron  Carlos, Manuel,  Souka  e Hélder.
Goles: Polo equipo local Edu (2), Sergio, Pablo, Borja, Alan (2) e Adrián. Polo Burela FS B Manuel (2), Souka 1 e Bruno de Nois (1) en propia porta.
Árbitros:   González Lubián e Otero Baltasar.