03/10/2011

Amargo inicio de tempada para o Ribadeo FSF, en Mos (4-1)

O Panificadora del Eo-Ribadeo FSF arrincou a tempada en Autonómica con resultado amargo; as pupilas de Martínez regresaron sen puntos da súa visita a Mos (4-1), un dos equipos punteiros da pasada tempada e que de novo se presenta como un dos candidatos ao título.
O equipo pontevedrés adiantouse no marcador no minuto 3 por mediación da súa mellor xogadora, Vanessa. Despois foi Adriana quen subiu o 2-0, co que chegou descanso.

Aos 4 minutos da segunda metade, Eva conseguiu reducir distancias ao finalizar con acerto unha xogada individual. Todo foi un espellismo, un minuto máis tarde, a súa goleadora Vanessa encargouse de subir o 3-1 ao luminoso. O 4-1 conseguiuno esta mesma xogadora a 8 minutos para o final.

Martínez non puido contar para este encontro coa porteira Carla, por lesión, nin coa capitá María, por asuntos persoais.

Escasos cambios presenta o cadro ribadense que dirixe Martínez en 2011-12, coa baixa de Silvia Rubal, actual xogadora do Burela FS Peixes Rubén, de Primeira División. A única fichaxe confirmada do Panificadora é Ana Iglesias, procedente do Real Tapia CF; está pendente a incorporación de Nuria, por motivos persoais.

Derbi provincial. O outro representante lugués da categoría, o Concello de Guntín, que venceu na primeira xornada ao Poio, visitará o municipal ribadense o vindeiro sábado nun primeiro duelo de rivalidade provincial.

Panificadora del Eo-Ribadeo FS: Antía, Eva, Arancha, Elvira e Sabela, cinco inicial; tamén xogaron Marta, Iria, Toñi, Fátima e Ana.

O Montiño Concello de Mos: Asun, Sara, Marga, Vanessa e Isa, cinco inicial; tamén xogaron Silvia, Catalina, Adriana, Damaris e Nerea.

Árbitros: Senén Tojo Ferro e Laura de la Iglesia Rey, da delegación de Santiago. Mostraron cartón amarelo á xogadora local Sara.