10/10/2009

Primeira vitoria do Vista Alegre en División de Honra tras vencer o Burela FSF por 2-1 ao Logroño

Vista Alegre celebrou a súa primeira vitoria en División de Honra tras o triunfo cultivado polo Burela FSF Pescados Rubén ante o Logroño (2-1). O conxunto dirixido por Javier Pardeiro sufriu máis do necesario para sumar os tres puntos en xogo, a pouca efectividade goleadora das laranxas -ata cinco ocasións de gol se estrelaron na madeira- permitiu ás rioxanas manterse vivas ata o asubío final.

No primeiro acto, o xogo desenvolvíase segundo o guión previsto xa que o Burela dominaba a un Logroño que non lograba sacudir a presión laranxa. A rúbrica do bo xogo burelense foi executada por Souza (1-0), tras un parede con Rosana, e Lucía (2-0), a pase de Dolo. O conxunto rioxano logrou irse ao descanso co 2-1 ao aproveitar, nos instantes finais, Pilar un erro local na iniciación do xogo.

O decorado variou no segundo acto xa que a superioridade laranxa desapareceu para dar entrada a unha fase de equilibrio. Ambos os conxuntos gozaron de oportunidades para modificar o electrónico pero o resultado permaneceu inamovible.